“Naše političke probleme treba gledati jedanput sa čisto srpskog stanovišta” M. Crnjanski
Lemon Berry Studio
NADMENO UTERIVANJE DEMOKRATIJE: Kajl Skot, američki ambasador u Srbiji
PORUKA SRPSKOM RUKOVODSTVU

Nadmeno uterivanje demokratije Kajla Skota

NADMENO UTERIVANJE DEMOKRATIJE: Kajl Skot, američki ambasador u Srbiji

Rešite slučaj braće Bitići, terorista OVК sa američkim pasošima, zato što je to ljudska obaveza pred Bogom i sobom, baš kao što je obaveza da krv prolivena za Srbiju ne bude bara po kojoj će Skot i njemu nalik gaziti s gnušanjem, već naš Jordan pred kojim ćemo nemo, pognutih glava i u pokajničkoj tišini- stajati!

PIŠE: Mihailo MEDENICA, Dva u jedan

Srbija jeste obavezna da reši slučaj ubistva braće Bitići, Božiji i ljudski zakoni to ištu i tu nema spora, no sporno je da se to bedno čauški čini na pretnju Кajla Skota kako je to obaveza Srbije!

Obaveza Srbije je da tom nadmenom uterivaču “demokratije” odbrusi da će rešiti slučaj ubistva braće Bitići koji jesu američki državljani, ali pre i posle svega teroristi OVК koji su prešli pola sveta kako bi činili zločine po Srbiji i protivu Srbije!

Njihove ubice ne smeju ostati nekažnjene, baš kao što njihove žrtve ne smeju ostati prećutane i zaboravljene, i zaista dosta više s tim mizernim: “Srbija čini sve da pronađe ubice američkih državljana Bitići!”

Ako su američki državljani jesu li sveti zbog toga?! Jel to znači da ne mogu biti i da nisu bili teroristi?! Jel ih to državljanstvo čini Bogu milijim, pa nikog s toliko petlje da odgovori vašingtonskom zulumćaru: “Rešićemo ubistvo braće Bitići, terorista OVК, jer Srbija neće dozvoliti da ubice ratnih zarobljenika prođu nekažnjeno, slavna i časna je Srbija oduvek bila! Rešićemo jer to želimo, a ne jer vi to želite da želimo!

POBEDILI TERORISTE OVK SA PASOŠIMA SAD: Borci sa Paštrika
POBEDILI TERORISTE OVK SA PASOŠIMA SAD: Borci sa Paštrika

Rešićemo, a Vi u međuvremenu objasnite ko je činio po zlu čuvenu Atlansku brigadu koja je najstrašnija nepočinstva činila po Paštriku i Prokletijama- teroristi OVК sa američkim pasošima, eto ko!”

Imate li toliko kuraži, mučeni vazali, da barem na tren stanete na čelo Srbije a ne da je vazda sa začelja terate ko marvu u trk dok ne manjka?!

Hoćete li tako prilježno insistirati da krvoloke žeteoca iz Starog Gradskog stigne kakva ruka pravde?!

Hoćete li nekada nekome pomenuti decu iz Goraždevca, zauvek usnulu u Hristu kraj potoka?!

Hoćete li tragati za istinom o hiljadama nestalih, otetih, obezglavljenih, rasporenih, spaljenih, unakaženih..?

Hoćete li skupiti hrabrosti da pomenete tela naše dece, heroja, ostalih na Prokletijama?!

Da zatražite, da insistirate da se pronađu, sahrane, da majke imaju gde da ih ožale?!

Hoćete li potražiti glave oca Stefana i Haritona, ili se srpske glave ne broje kad nisu na ramenima?!

Hoćete li učiniti bilo šta osim slepe poslušnosti i izdaje?!

Rešite slučaj braće Bitići, terorista OVК sa američkim pasošima, zato što je to ljudska obaveza pred Bogom i sobom.

Baš kao što je pred Bogom obaveza da krv prolivena za Srbiju ne bude bara po kojoj će Skot i njemu nalik gaziti s gnušanjem, već naš Jordan pred kojim će nemo, pognutih glava i u pokajničkoj tišini- stajati!

Pravdu za sve žrtve, da, ali jednako i pravdu za žrtve žrtava, jer naše je nebo zvezdano od sjaja mučenika za Srbiju svetu a ne zvezdica s američke zastave!

Voštanice s naših grobova ne gore da biste njima razularenim šerifima lakejski potpaljivali tompuse, već da vekovi prošli i budući ne tumaraju u mraku vaše bede i izdaje.

Gore da u galami vaših laži čujemo tišinu što svedoči da je za Srbiju slavno živeti i mreti.

Gore da se vidi za kojim čovekom ide sen, a za kojom senkom se vuče naličje nekdašnjeg čoveka…

Najnovije

General oživeo duše 16.186 rodoljuba

Komandant Кopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović osnovao je u Nišu Muzej Kopnene vojske, izdvojio žrtve sa Paštrika i Košara, zapevao četničku pesmu “Planino, moja planino” na proslavi Dana Kopnene vojske i o tome govori otvoreno i s ljubavlju za Srbiju

„Oluja“ u Hrvatskoj još traje

Broj Srba na Kordunu pao je ispod deset odsto, na Baniji ispod 15 odsto, a u ovim regijama je pre „Domovinskog rata“ srpska populacija bila u znatnoj većini, tako da Srbi doživljavaju biološki slom

Najkraćim putem do kanadske vize

Vodite računa da vas ne zavaraju razni “imigracioni savetnici” praznim obećanjima da vam mogu “srediti vize” i ubrzati postupak. Kanada je uređena zemlja u kojoj je strogo zastupljena vladavina prava i u kojoj su jasno razgraničena ovlašćenja i nadležnosti po svim postupanjima pred nadležnim organima

Zašto je Soroš genije zla

Vodeća figura u Savetu za spoljne odnose, Svetskom ekonomskom forumu i Hjuman rajts voču, čovek koji vodi Radio Slobodnu Evropu i osnivač je i finansijer Instituta Otvoreno društvo, u tesnoj je vezi sa CIA-om, učestvovao je u svim operacijama raspada SFRJ, a danas nastavlja da seje mržnju i podele među narodima bivše države
Lemon Berry Studio