“Naše političke probleme treba gledati jedanput sa čisto srpskog stanovišta” M. Crnjanski

Marketing

U svetu trenutno ne postoji autoritativni medij koji bi profesionalno zadovoljio sve potrebe jačanja i nadgradnje jedinstvenog nacionalnog identiteta srpske dijaspore i matice informacijama o ključnim nacionalnim procesima u svim oblastima života, uz jačanje kolektivne svesti o srpskom kulturnom nasleđu, ekonomskom i svakom drugom razvoju, kao zajedničkom poduhvatu matice i rasejanja, uz personalnu afirmaciju svih onih koji doprinose toj misiji.

Projekat Global Serbia je žurnalistički definisan kao jedinstveno društveno, političko, ekonomsko i kulturno analitičko glasilo, namenjeno celini nacionalnog korpusa u otadžbini, regionu i rasejanju. Cilj je da se kontinuiranim izdavanjem analitičkog sadržaja u dužem vremenskom periodu stvori jedinstvena svest i sistem vrednosti na relaciji matica – dijaspora kroz različite konkretne projekte unutar jedinstvenog koncepta.

Budite deo našeg tima, komunicirajte direktno sa Srbima širom sveta, oglasite se kod nas na portalu globalserbia.com

Portal globalserbia.com na mnogobrojne zahteve iz dijaspore i otadžbine, pokreće posebnu rubriku za uspostavljanje visoko kvalitetnih poslovnih odnosa na svoj jedinstven način. Budite u direktnoj vezi sa potencijalnim klijentima, kupcima, partnerima, odnosno saznajte gde najpovoljnije i najkraćim putem možete doći do vredne informacije u vezi sa:

 

 

MAPA OGLASNOG PROSTORA

KONTAKT

Radivoje Petrović
+381 63 466 435